%100 Çözüm

İDDİALIYIZ
Tek Seansta Tahta Kurusundan
Sizi Kurtarıyoruz

%100 Çözüm garantisi sunuyoruz ve kendimize o kadar güveniyoruz ki tahta kuruları yok olmazsa aldığımız ÜCRETİ İADE EDİYORUZ.

Merak Edilen Sorular

Tahta kurusu ilaçlama işlemi bu haşere türü için kullanılan özel bir ilaç ve profesyonel uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

İlaçlama Ne Kadar Sürüyor?

20 - 60 Dakika arasında ilaçlama işlemi tamamlanır.

Eşyaları Toplamam Gerekiyor mu?

Evdeki herhangi bir eşyayı saklamanıza gerek yoktur.

Mekanı Ne Zaman Kullanabilirim?

İlaçlamadan yapıldıktan 48 saat sonra evinizi kullanabilirsiniz.

Tahta Kuruları Kesin Çözüm mü?

%100 Garantili çözüm sunuyoruz, çözemezsek paranızı geri iade ediyoruz.

Galeri

10+ Yıl Deneyimli Ekibimizle Hızlı Sonuç

7/24 HİZMET

İstanbul'un her semtine hızlı bir şekilde 7/24 hizmet vermekteyiz.

%100 GARANTİLİ ÇÖZÜM

DSS ilaçlama olarak Tahta kurusuna özel ilaçlama tekniğimizle hemen sonuç alın.

İddialıyız

Eğer tahta kuruları evinizden yok olmazsa aldığımız ücreti geri iade ediyoruz.

Sık Sorulan Sorular

Yetişkin Tahta Kurusu, Yaklaşık bir elma çekirdeği büyüklüğündedir. 5 – 7 mm uzunluğunda, kahverengi, düz ve oval gövdeye sahiptir. Yakın zamanda beslendi ise balon benzeri, kırmızımsı kahverengi ve daha uzundur.  Genç tahta kurusu daha saydam veya beyazımsı sarı renkli ve yakın zamanda beslenmemiş ise rengi ve boyutu nedeni ile çıplak gözle görmek zor olabilir. Tahta kurusu yumurtaları genel olarak minik toplu iğne başı büyüklüğündedir ve inci beyazı renge sahiptir. Tahta Kurusu böcekleri, sadece insanların değil diğer memeli ve kuşların kanını emerekte beslenmektedir. Beslenmek için saklandıkları yerden 15 – 60 cm arasında mesafe katledebilmektedirler. Geceleri aktifdirler eğer aç iseler gündüzleride aktifdirler. Tahta Kurusu beslenmesi 3 ile 12 dakika arasındadır. Çarşaflarda veya saklanma yerlerinde bulunan paslı ve katranlı lekelerin nedeni yetişkinlerin ve büyük liflerinin 20’sinin kanlı besin kalıntılarının beslenirken dışarıya atmalalırıdır. Tahta Kurusu yetişkin olma sürecinde 6 yaşam evresinden geçmektedirler. Üremeye devam edebilmesi için Her iki cins de 14 günde bir beslenmelidir. Tahta Kurusu dişisi yaşamı boyunca 200 – 500 arası yumurta bırakabilir. Bir tahta Kurusu 7 derece sıcaklığa kadar aktif olarak kalabilirler fakat vücüt sıcaklıkları 45 dereceye ulaştıktan sonra ölürler. Tahta Kurusu tespiti daha çok fiziksel belirtiler sonucu belirlenmektedir.

Tahta kurusu böceği, Beslenmek için geceyi beklerler. Gündüzleri aç olmadıkları sürece ışığa çıkmazlar.

Tahta kurusu böceğinden kurtulmak için profesyonel deneyimli ekip tarafından ilaçlama yapılarak kesin çözüm sağlanır.

Tahta kuruları ışığı ve aydınlığı sevmezler, beslenmek için geceyi beklemektedirler.

Tahta kurusu böceğinin temas ettiği eşyalar atılmalı yada en yüksek sıcak seviyesinde yıkanmalıdır.

Tahta kurusu, nemli ortamlarda yaşamayı sevdikleri için genellikle garaj, bodrum gibi alanlarda bulunmaktadırlar. Böylelikle evlere taşınan eşyaların içini yuva olarak kullanmaktadırlar.
Tahta kurusu böceklerinden kurtulmak için kişisel sonuçlar pek faydalı olmamakta uzman deneyimli ekip aracılığı ile tahta kurusu ilaçlama işlemi yapılarak tahta kurusu böceklerden kurtulmak en doğru yöntemdir.

Tahta kurusu böceği ısırığı bir kaç gün içerisinde ortaya çıktığı bilinmektedir. Genel olarak kızarıp şişmektedir. 

Tahta Kurusu tespiti için Temizlik yaparken veya nevresim değiştirir iken tahta kurularının ezilmesinden kaynaklanan yatak çarşaflarında veya şişelerde paslı, kırmızımsı lekeler tahta Kurusu dışkısıdır. Yumurta ve yumurta kabukları küçük yaklaşık 1mm boyuttadır. Tahta kuruları beslenmedikleri zaman çeşitli yerlerde saklanmaktadırlar. Bunlar yatağın çevresinde yatak dikişlerinde, baza ve başlık üzerindeki çatlaklarda bulunabilirler.

  • Uykusuzluk
  • Stres
  • Yorgunluk
  • Nefes almada zorlanma
  • Mide bulantısı ve baş dönmesi
  • Cilt yüzeyinde dökülmeler
  • Ateşlenme gibi belirtilerle kendini gösterir.

Tahta kurusu böceği, ısırığında ısırıldığı bölgeyi sabun ile ovalayın ardından ılık su ile yıkanın.

Tahta Kuruları uçamazlar veya zıplayamazlar fakat hızlı sürünebilirler.

Tahta Kurusu, Yaklaşık bir elma çekirdeği büyüklüğündedir. 5 – 7 mm uzunluğunda, kahverengi, düz ve oval gövdeye sahiptir. Yakın zamanda beslendi ise balon benzeri, kırmızımsı kahverengi ve daha uzundur.

Tahta Kurusu, koltukların ve kanepelerin dikişlerinde, minderlerinde arasında, perdelerin kıvrımlarında, çekmece bağlantılarında, elektrik priz ve cihazlarda bulunabilirler.

Tahta kurusu yalnızca kan ile beslenmektedir. Hava soğuk olması halinde 1 sene civarı beslenmeye ihtiyaç olmadan yaşamaktadır.

Tahta Kurusu 75 farklı çeşidi bulunmaktadır. En bilinen çeşidi Cimex olarak bilinmektedir.